Услуги

Привличането на е клиенти е много по-лесно от колкото тяхното запазване. Именно затова ние заставаме зад всяка една дума и техническо решение, и се стремим да бъдем максимално коректни със всички наши клиенти.

Проектиране

Ние от Атанасов Клима ЕООД освен доставка, монтаж и поддръжка на климатичните, вентилационните, соларните и отоплителните системи, сме в състояние да изготвим проект по част ОВК.

Изграждане

Ние от Атанасов Клима ЕООД сме в състояние да изградим прецизно и качествено вашите проекти и идеи в областта на ОВК системите за жилищно, обществено и промишлено приложение.

Абонаментно обслужване

С оглед на по-качествената и безпроблемна работа на климатичните, вентилационните, соларните и отоплителните системи във вашия дом или офис.

Поддръжка

Атанасов Клима ЕООД извършва извънгаранционна, след гаранционна, гаранционна и абонаментна поддръжка на климатичните, вентилационните, соларните и отоплителните системи.

Нашите услуги

Можете да очаквате от нашия екип качествено, професионално и коректно обслужване, винаги сме готови за съдействие за постигане на най-високо качество в работата и високотехнологични решения в ОВК системите. Ние предлагаме безплатни консултации, и ние сме убедени, че заедно с вас ще намерим оптимално решение между цена и качество. Ние сме специалисти в проектирането, изграждането и сервизиране на соларните,климатичните, вентилационните, отоплителни, термопомпени соларни системи.

Консултация

Консултации и оферти от Атанасов Клима Атанасов Клима ЕООД предлага консултации и изготвяне на оферти за климатичните, вентилационните, соларните и отоплителните системи за Вашият дом и офис.

Гаранция

НАШАТА ГАРАНЦИЯ 100% вътрешен контрол за извършената работа от нашите служители. Ние гарантираме, че вие ще бъдете доволни от нашата работата, която вършим. В това ще се обедите още със закупуването на даденото съоръжение, изготвен проект, извършена услуга или консултация. При нас всичко е прозрачно и разбираемо от момента в който влезете в контакт с наш служител до финализиране на сделката. Уважението и коректното отношението към всеки един клиент е най-важното за да продължаваме да създаваме доволни клиенти.

Нашите клиенти

ВАШИЯТ КОМФОРТ Е НАШАТА МИСИЯ”
Това не е само едно мото с което да привлечем клиенти. Привличането на е клиенти е много по-лесно от колкото тяхното запазване. Именно затова ние заставаме зад всяка една дума и техническо решение, и се стремим да бъдем максимално коректни със всички наши клиенти. Всеки който се е възползвал от нашите услуги вече се е убедил в това. С нетърпение очакваме да работим с вас!