Отоплителни системи

Вашият комфорт е нашата мисия

ОТОПЛИТЕЛНИ ИНСТАЛАЦИИ

За да бъде постигнат топлинен комфорт през студените месеци в годината в една сграда, трябва да бъде подбрана такъв тип отоплителна инсталация която освен да гарантира комфорта, тя трябва да бъде достатъчно ефективна, лесна за поддръжка, а също така и с ниски първоначални разходи за нейното изграждане. Възможните технически решения  за осигуряване на необходимия комфорт са доста в зависимост от източника на топлина. енергоносителя, отоплителните тела и т.н.
Атанасов клима ЕООД е специализирана в проектирането, изграждането и поддръжката на водно отоплителни системи за отопление и производството топла вода за битови нужди. Фирмата работи само с утвърдени и доказани марки,  доказали се в сектора. След направен оглед от наша страна ние сме в състояние да изготвим техническо решение за вашият обект, което ще бъде адаптирано към вашите нужди. Готови сме за пълно съдействие за да можем заедно с вас да изградим една работеща и ефективна системе, която ще задовили нуждите на клиента.
При нужда от консултация относно отоплителните инсталации и начините на внедряване във вашия дом или офис, ние сме на ваше разположение.     

Атанасов Клима ЕООД е официален дистрибутор на хърватски марка високоефективни котли на пелети, твърдо гориво, газ, пелетни камини, слънчеви системи, бойлери и буферни съдове Centrometal.                                                                                                  

ОСТАНЕТЕ НА ЛИНИЯ:

 

Не се колебайте да се свържете с нас ако имате нужда от:
проектиране, изграждане, поддръжка, абонаментно обслужване, оглед, консултация и изготвяне на оферта

Пишете ни: