Безплатен оглед, консултация и оферта

Безплатен оглед, консултация и изготвяне на оферта

Атанасов Клима ЕООД предлага безплатен оглед, консултация и изготвяне на оферта за климатични, вентилационни, отоплителни и соларни системи за вашият дом и офис. След направен оглед от наш специалист, ние се ангажираме да изготвим индивидуална оферта според нуждите на клиента. Винаги се стремим да предложим на нашите клиенти няколко варианта на желания тип инсталация, съобразени с техния бюджет. Като за всеки един от предложените варианти ще получите кратка информация за неговите предимствата и недостатъците, с което улесняваме допълнително клиента при избора на климатични, вентилационни, отоплителни и соларни системи. Изготвената оферта може да бъде предоставена на клиента на хартиен носител, чрез телефонно обаждане или изпратена на email.

Ако искате да заявите дата и час за оглед за оферта за климатични, вентилационни, отоплителни и соларни системи. След направен оглед от наш служител, може да се свържете нас чрез данните за контакт по долу.

ОСТАНЕТЕ НА ЛИНИЯ

Не се колебайте да се свържете с нас ако имате нужда от:
проектиране, изграждане, поддръжка, абонаментно обслужване, безплатен оглед, консултация и изготвяне на оферта за климатични, вентилационни, отоплителни и соларни системи.

Адрес:

гр.Варна,
ул. “Георги Бенковски” №64,
магазин за климатици

Телефони:

Телефон: (+359) 897 330 101
(+359) 898 839 738
E-mail: office@atanasovclima.com

Социални контакти:

Пишете ни