АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ НА ОТОПЛИТЕЛНИ, КЛИМАТИЧНИ, ВЕНТИЛАЦИОННИ И СОЛАРНИ СИСТЕМИ

Абонаментно обслужване

С оглед на по-качествената и безпроблемна работа на климатичните, вентилационни, отоплителни и соларни системи във вашия дом или офис, Атанасов Клима Ви предлага абонаментна поддръжка. Абонаментната поддръжка Ви гарантира професионална техническа помощ, без това да повиши експлоатационните разходи разходите. Чрез сключване на абонаментен договор, екип от специалисти ще се грижи зa работоспособността на вашите системи и предотваратяване на по-сериозни проблеми по време на експлоатация период. За всеки наш клиент с договор за абонаментна поддръжка се създава досие на поддържаната система, в който се описват посещенията, извършените дейности и състоянието на системата. След всяко посещение на клиента се предоставя копие от протокола за извършената дейност от наша страна. При необходимост е възможно да се предостави оборотна техника което предмет на допълнителна договорка.

Ако имате допълнителни въпроси свързани със соларни системи с условията и начина на сключване на такъв тип поддръжка, моля свържете се с нас.

ОСТАНЕТЕ НА ЛИНИЯ

Не се колебайте да се свържете с нас ако имате нужда от:
проектиране на соларни системи, изграждане, поддръжка, абонаментно обслужване, безплатен оглед, консултация и изготвяне на оферта

Адрес

гр.Варна
ул.Георги Бенковски 64

Контакти:

Телефон:+359897330101

Телефон:+359898839738
е-mail: office@atanasovclima.bg

Социални контакти

Пишете ни