СОЛАРНА ТЕХНИКА

Соларна техника

Соларна техника от Атанасов Клима

Соларна техника и колектори за топла вода са изключително лесен и ефективен начин за намаляване на консумираната електроенергия необходима за затопляне на вода или последващо използване. Този тип системи едновременно спестяват пари и са екологично чисто, те преобразуват слънчевите лъчи в топлинна енергия, която Ви е необходима за битова гореща вода, подгряване на вода за плувни басейни и подпомагане на отопление на сгради. Това прави соларните системи подходящи както за едно фамилни жилища, така и за хотелски комплекси, офис сгради, спортни комплекси и други.Именно това обяснява и бързото развитие на соларните системи за улавяне и използване на слънчевата енергия. През последните години масово се налагат слънчевите системи за производство на топла вода за битово горещо водоснабдяване (БГВ) като мярка за повишаване на енергийна ефективност в сградите.

Ние от Атанасов Клима работим само с утвърдени и доказани през годините производители. В състояние сме да изготвим и осъществим такъв тип проект и да го анализираме. При нужда можем да изготвим технико–икономически анализ и срок на откупуване на соларнате системи –  инсталация с което нашите клиенти да са сигурни, в тяхната инвестиция. Нашата цел е да се опитаме да запознаем нашите клиенти с начините за внедряване на  такъв тип системи и техните предимства и недостатъци, за конкретния обект.

Ако имате допълнителни въпроси свързани с слънчевите инсталций и начините за внедряване във вашият дом или офис, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме на ваше разположение.

ОСТАНЕТЕ НА ЛИНИЯ

Не се колебайте да се свържете с нас ако имате нужда от:
проектиране, изграждане, поддръжка, абонаментно обслужване, безплатен оглед, консултация и изготвяне на оферта за соларна техника.

Адрес

гр.Варна
ул.Георги Бенковски 64

Контакти:

Телефон:+359897330101

Телефон:+359898839738
е-mail: office@atanasovclima.bg

Социални контакти

Пишете ни